Tisztító és kármentesítő anyagok

Oil Technics

Sobo PowerEgy igazán erőteljes termék, amely gyorsan bontja le a műhelyekben, gyárpadlózatokon, műszaki alkatrészeken előforduló legsúlyosabb olajszennyeződéseket.

Sobo DegrasserÁltalános használatra való, nagyteljesítményű, vizes zsírtalanító. Ideális, műszaki alkatrészek, műhelyek, ipari padozatok, és ehhez hasonló, erősen olaj, vagy zsírszennyezett területek tisztítására.

UniversalVOC mentes, szolvens tisztítószer, veszélyes címke feltüntetése szükségtelen. Tökéletesen alkalmazható festékek, falfirkák, ragasztóanyagok, olaj, zsírok és tinták eltüntetésére.

OT8Új eljárás olajfoltok kemény és porózus felületekről történő eltávolítására. Biológiai olajfolt-eltávolító, mely felemészti az olajfoltokat padlózatokról, útfelszínekről, benzinkút elő-udvarokról, felhajtókról és berendezésekről.

Forecourt BioOlyan biológiai tisztítószer, mely felemészti a dízel és olajfoltokat, emulziómentes és festékbarát. Alkalmas a töltőállomások, szigetek és elő-udvarok tisztítására. Felemészti az olajos víz emulziókat és lévén biológiai tulajdonságú, ezt a hatását az alkalmazás után még hosszan kifejti.

Spill MagnetÚj eljárás a kifolyás kezelésére a gyors-elnyelő szemcsés por, mely saját súlyának a 25-szörösét képes elnyelni és megkötni.

Bio TAÚj eljárás olajfoltok, tarmak és aszfaltról történő eltávolítására.

Road BioOlajkiömlések tisztítására alkalmas szer, mely eltávolítja a szénhidrogént és folyékony festék-kiömléseket az útfelszínről.

Bio GelOlajkiömlések tisztítására alkalmas szer, mely eltávolítja a szénhidrogént és folyékony festék-kiömléseket az útfelszínről.

Bio TubeÚj biológiai eljárás, amely redukálja az olajelfolyásokat a szeparátorokban. Helyezzünk 3 db. Bio Tube-ot a szeparátorba. Az eredmény: heti 6 kg olaj megemésztése 6-8 hónapon keresztül.

Lemsolv IndustrialOlajkiömlések tisztítására alkalmas szer, mely eltávolítja a szénhidrogént és folyékony festék-kiömléseket az útfelszínről.

Bio Technics

Alkoholmentes Kórházi Fertőtlenítés

AntiBak PowderSpóraölő fertőtlenítőszer, oxidációs por.

AntiBak Powder SachetsFertőtlenítő törlőkendő, nem irritálja a szemet és a bőrt.

Enduro Hand SanitiserFertőtlenítő kézmosó. 99,9% védelem kettő órán keresztül.

Antimicrobial Endurocide Disposable Cubicle CurtainsVírusblokkoló kórházi fülke függönyök.

Enduro Wipes FGAlkoholmentes fertőtlenítő törlő, nem gyúlékony

Endurocide ResidualFertőtlenítőszer amely hét napig aktívan véd a baktériumokkal szemben.

AntiBak ProFertőtlenítő tisztítószer. Konyhák, padlók, falak, ágyak tisztántartására.

Sobo HGÁltalános használatú vizes mosószer. Kivételes módon biológiailag lebomló, hideg és meleg vízzel is használható.

Kármentők

Felitató anyagok

Felitató szekrények (Spill Centres)

Spill Bags (Felitató táskák) 20 és 40 literes felitató képességű szett.Spill Drums (Felitató hordók) 50 és 200 literes felitató képességű szett.Mobile Spill Kits (Hordozható felitató kittek) 120-650 liter felitató képességig


Spill Box (felitató lap) és Oil Socs (felitató hurka)ENV törlőlapok


Egy speciális olajfelitató párna mely képes súlyának 24-szeresét is magába szívni. A kevesebb anyaghasználat kevesebb ártalmatlanítási költséget von maga után.

GP törlőlapok


Ipari folyadékok széles skáláját képes felszívni beleértve az olajat , vizet, hűtőfolyadékot és oldószereket. Súlyának akár 18-szorosát képes magába szívni.

Spill magnet (felitató por)


Olaj és vegyszerszivárgás megkötő anyag. A szivárgások kezelésének teljesen új módja – gyorsan abszolváló porszemcse, ami felszívja és megtartja a saját tömegének akár a 25-szörösét.

Kiömlés felfogás

Kármentesítő Tálcák

Spill Palletts 2-4 hordósAz egyenletes falvastagság, remek felület, könnyebb súly és az extra falvastagság érdekében alacsony sűrűségű polietilénből, fröccsöntéssel készül. A beépített klipek segítségével biztonságosan és könnyen összekapcsolhatja az elemeket Ön által kívánt platform-formátumba. 13,500 kg-al tesztelt teherbírási képesség.

Spill Decks 2 hordós


Alacsony profilú 2 hordós kiömlés- deck 80 literes kapacitással. A beépített klipek segítségével biztonságosan és könnyen összekapcsolhatja az egységeket az Ön által kívánt platform-formátumba.

Sump Pallets IBC konténerhez

Drum Storage System (fekvő hordó tároló)

Spill Trolleys

Spill Funnels (speciális tölcsér)

error: Szeretnél valamit ? Vedd fel velünk a kapcsolatot.