Ipari víztisztítás – MultiCyclone

MultiCyclone – Centrifugális vízszűrés


Büszkén mutatjuk be Önnek a MultiCyclone-t, egy olyan szűrőberendezést, amely képes vizet spórolni, és csökkenteni a szűrők karbantartásának igényét. Kiterjedt kutatást és fejlesztést követően megkezdődött a termelés. Ez egy teljesen új termék, az úszómedence- ill. víztisztító iparág részére, amely forradalmasítja a szűrőrendszereket. Mivel a piac egyre érzékenyebbé válik a “zöld” gondolkodásra (pl. a víztakarékosság, vagy energiahatékonyság), a MultiCyclone egy környezetbarát termék.

A MultiCyclone a centrifugális vízszűrés elvén működik. Nincsenekkopásnak kitett mozgó alkatrészek és nincs szűrőközeg sem, amelyet rendszeresen tisztítani, vagy cserélni kellene.
A bejövő vizet egy terelőlemez irányítja, így az érintőlegesen több hidro-ciklonba kerül, és ezzel létrehoz egy erős centrifugális hatást. Ez a hatás kisodorja az üledéket a hidro-ciklon falán kívülre, majd csavarmenet-szerűen leülepíti azt, miközben a tisztított víz spirálisan felfelé elhagyja a szűrőt.

Az üledék összegyűlése szemmel is követhető, mivel a MultiCyclone átlátszó falú üledékgyűjtővel rendelkezik. Ezt a tartályt egyszerűen a leeresztő-szelep megnyitásával lehet kiüríteni. Az ülepítő-tartály kitisztításához mindössze 15 liter vizet használ el.

Víztakarékosság

A MultiCyclone ideális előszűrő, hogy a már meglévő szűrőrendszer élettartamát meghosszabbítsuk. Az úszómedencébe kerülő üledékek 80%-át kiszűri. A berendezés óránként 3 és 30 m3 közötti vízmennyiség szűrésére alkalmas. A berendezés együttműködik homok-, papír-, vagy DE szűrőkkel is. Lehetővé teszi, hogy a homokszűrőt finomabb homokközeggel, a papírszűrőt finomabb betéttel üzemeltessük. A finomabb szűrőrendszerek különösebb megterhelés nélkül, és extra karbantartási igény nélkül felszerelhetők. A medence vize tisztább lesz, kevesebb fenntartási költséggel.

A berendezés 2”/63 mm gyors-csatlakozókkal van szerelve, így ideális új alkalmazásként, de utólagos modernizálás tekintetében is.
error: Szeretnél valamit ? Vedd fel velünk a kapcsolatot.