Ipari víztisztítás – Landa

 

 

4

A LANDA, a vízkezelési, visszaforgatási és bioremediációs rendszerek teljes kínálatával rendelkezik. A mosóvíz visszaforgatási rendszerek gazdaságosan távolítják el az olajat, zsírt, szennyeződéseket és egyéb szénhidrogéneket a vízből. Ezek a rendszerek kiválóan megfelelnek a környezetet kímélő és megtartó céloknak.

Delta 1500 Széria


Gazdaságos, önálló, mosóvíz visszaforgató rendszer. 1 éves korlátozott szavatosság. Rendelkezik UL Safety Standarsds tanúsítvánnyal és CE minősítéssel.

Delta 3000 Széria


Gazdaságos, önálló, mosóvíz-visszaforgató rendszer. 1 éves korlátozott szavatosság. Rendelkezik UL Safety Standarsds tanúsítvánnyal és CE minősítéssel.

Alpha 500/1500 Széria


Gazdaságos, önálló, mosóvíz-visszaforgató rendszer.

Az ALPHA olaj-víz szeparátoroknak 3 különböző modellje van, amelyek 0-114 literes átfolyásig használhatók. A népszerű „vízlabirintus” alkalmazásával az ALPHA tartós 10-es rozsdamentes idomacélból készül, és alsó iszapleeresztő nyílásokkal is rendelkezik a szilárd szennyeződések egyszerűbb eltávolítása érdekében. Az APLHA alapfelszereltségébe tartozik egy ózongenerátor, film-szűrő blokk (csak az Alpha-3100D típusnál), egy felszíni olajfölöző, egy NEMA 4 kontrolldoboz 220V-os kimenettel, egy ½ lóerős, rozsdamentes acél szivattyú és egy süllyesztett tartályúszó az automatikus működés érdekében. 1 éves korlátozott szavatosság. Rendelkezik UL Safety Standarsds tanúsítvánnyal és CE minősítéssel.

Alpha 3100 Széria


Tekintse meg az Alpha 500/1500 széria leírását.

CLP 5000/7000 széria


Önálló, mosóvíz-visszaforgató rendszer, szilárd szennyező anyagokat elválasztóval.Üzemgépészet, „Az év terméke” címért folyó versenyben döntős.1 év korlátolt szavatosság Rendelkezik UL Safety Standarsds tanúsítvánnyal és CE minősítéssel.

CLP 8000/9000 széria


Önálló, mosóvíz-visszaforgató rendszer, szilárd szennyező anyagokat elválasztóval. Üzemgépészet, „Az év terméke” címért folyó versenyben döntős. Teljes automata rendszer, PLC kezelő panellel, digitális kijelzéssel, ózonfejlesztővel, és digitális ORP/pH mérővel. 1év korlátolt szavatosság. Rendelkezik UL Safety Standarsds tanúsítvánnyal és CE minősítéssel.

CL széria


Önálló, mosóvíz-visszaforgató rendszer, szilárd szennyező anyagokat szétválasztóval. 1 év korlátolt szavatosság. Rendelkezik UL Safety Standarsds tanúsítvánnyal és CE minősítéssel.

Biogyógyászati rendszerek

WS széria, 3-fázisú


Bioremediációs mosóvíz-kezelő rendszerek alkalmazása golf-pályák és a gyep-karbantartás területén. Alkalmas mosóvíz-kibocsátásra és visszaforgatására a golf-pályák öntözésénél.

A WaterStax olyan alacsony költségű, egyszerűen karbantartható mosóvíz-kezelő rendszer, mely jól alkalmazható golf-pályák és gyepgondozására.

A biogyógyászati technológiát használva, a WaterStax gazdaságosan távolítja el a mosóvízből azokat az olaj, zsír, szénhidrogén szennyeződéseket, valamint a lenyírt fűszálmaradványokat, melyek tipikusan összegyűlnek a mosóbetétben.

Ezután a vizet, tetszés szerint, újra lehet használni, le lehet ereszteni a csatornába, vagy akár fel lehet használni a golf-pálya öntözéséhez.

A szűrő rendszerektől eltérően,- amikor is a keletkező maradványt szabályosan el kell szállíttatni –a WaterStax, egy nagyhatású mikróba-keveréket, a BioStax 900-at felhasználva, szó szerint felemészti és ártalmatlan vízzé és széndioxiddá változtatja a szennyeződéseket.

A BioStax 900 nem mérgező patogénektől mentes szer. Megfelel a Környezetvédelmi Felügyelőség (EPA) biológiai eljárásokra vonatkozó összes érvényben lévő és ajánlott szabályainak. 1 év korlátozott szavatosság. Rendelkezik UL Safety Standarsds tanúsítvánnyal és CE minősítéssel.

WS széria 4-fázisú


Tekintse meg a 3 fázisú WS széria leírását.

error: Szeretnél valamit ? Vedd fel velünk a kapcsolatot.