A testéből csak egy van, ne feledje. Jól viselje gondját!Spa Oázis


Mai, rohanó világunkban az embereknek egyre nagyobb elvárásoknak, kihívásoknak kell megfelelnie, mind a munkahelyi elvárások, mind a magánélet területén. Ez az állapot komoly megterhelést okoz az emberi szervezetnek fizikálisan és a „folyamatos feszültség” vagy a „tartós idegesség” jelentős stressz hatást gyakorol a szervezetre.
A tartósan fennálló stressz akár komoly egészségkárosodást is eredményezhet, mivel gyengíti a szervezet ellenálló képességét.

Ha volt már része a masszázs élményében, akkor tudja milyen csodálatos közérzetet teremt. Aki még nem tapasztalta jótékony hatásait, itt az ideje, hogy kipróbálja! A rendszeres masszázs elősegíti eltávolítani a gyulladáskeltő salakanyagokat az izmokból és az ízületekből, ellazítja a görcsös izmokat és oldja a fájdalmat és a feszültséget.

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A masszázsterápia során a masszőr nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. A masszázs aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását.


A testéből csak egy van, ne feledje. Jól viselje gondját!


Modern társadalmunk sok anyagi javat biztosított számunkra, ugyanakkor a vele járó stresszes, rohanó életmód és a belőle származó testi-lelki egyensúly elvesztése lehetetlenné teszi az általános elégedettség és boldogság fenntartását. A rohanó életmóddal járó stressz, aggodalom, kevés testmozgás, helytelen testtartás és az egyoldalú fizikai megterhelés aszimmetrikus-túlfeszített izomtónus kialakulásához vezet. A nyak és vállizmok akaratlan, tartós feszülése gátolja az agy vérellátását, ami a szellemi funkciók gyengülését, depressziót, fáradékonyságot, lobbanékonyságot és a tűrőképesség csökkenését eredményezi.


Sajnos a legtöbb ember nem ismeri ezt a hatásmechanizmust, nem tulajdonít neki jelentőséget, vagy egyszerűen nem veszi észre önmagán a tünetek jelentkezését kellő időben.


Szolgáltatásaink


Árlista


Egyszeri alkalom


10 perc - 1.200 Ft

20 perc - 2.000 Ft

Bérlet


5 Alkalom


10 Alkalom


10 perc

5.500 Ft

9.500 Ft

20 perc

10.000 Ft

18.000 Ft

Kapcsolat


Írjon nekünk.
Részletes tájékoztatásra van szüksége?
Kérjen visszahávást.
Kollegáink 2 munkanapon belül visszahívják Önt!


Hydrolcean Kft.
Cím: 2120 Dunakeszi, Martinovics utca 14.
Telefon: +36 27 548 356
Email: info@hydroclean.hu