Cégünk

Ha ma gondolunk a tiszta és egészséges környezetünkre, az nemcsak a mi életkörülményeinket javítja, hanem állapotának folyamatos megóvásával gyermekeink, unokáink számára is élhető lakóhelykén őrizhetjük meg bolygónkat.
Az emberiség válaszút előtt áll; vagy hagyjuk tovább szennyezni és pusztulni természeti értékeinket, vagy megragadjuk a tudomány, és technológia nyújtotta új lehetőségeket, és teszünk azért, hogy megóvjuk azt.
Különösen érvényes ez a mai gazdasági versenyben működő vállalkozásokra, ahol egyre fokozottabb környezetvédelmi elvárásoknak kell megfelelniük, és ezzel kapcsolatban nagymértékben emelkedő kiadásokra számíthatnak.
Ezen költségek azonban jelentősen csökkenthetők a 2003-ban alapított Hydroclean Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. segítségével, melynek életre hívásánál döntő szempont volt a cégek kiadásainak csökkentése oly módon, hogy a környezetvédelmi elvárásoknak is a lehető legnagyobb mértékben eleget tudjanak tenni.
Az elmúlt években folyamatosan szélesítettük tevékenységi körünket, hogy minél komplexebb szolgáltatást nyújthassunk partnereink számára.
Az elért eredményeink és a kialakult jó kapcsolataink igazolták elgondolásunk helyességét.
A környezetvédelemhez kapcsolódó – egyre szigorodó – előírások betartásához a következő termékeket és szolgáltatást kínáljuk a vállalkozások számára:

LANDA, WATERCO

Ipari célú víz-tisztító berendezések

Oil Technics

által kifejlesztett biológiai tisztító anyagok és környezetvédelmi termékek.

LOFT

Az ipari technológiák során keletkezett folyékony veszélyes anyagok helyszíni kezelése.

SZOLGÁLTATÁSUNK

ipari szennyeződések megszüntetése, biotechnológiával

2011-es évben a megváltozott gazdasági körülményekre való tekintettel racionalizáltuk az értékesítési tevékenységünket és SpaOázis néven létrehoztuk új - fizikai közérzetet javító - üzletágunkat, mely a lakossági szolgáltatás felé is irányul.
Szolgáltatásainkról, valamint a cégünk által forgalmazott termékekről, honlapunkon bővebb információkat találhat és amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy további kérdései lennének, a megadott elérhetőségeinken, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen közös a célunk:
Környezetünk és az egészségünk védelme.

Céljaink:

- hogy az általunk forgalmazott berendezésekkel a helyszínen kezeljük, és jelentősen lecsökkentsük a technológia során keletkező veszélyes hulladékokat,
- hogy a biotechnológia eszközeinek alkalmazásával partnereinknél fellépő szénhidrogén és más jellegű szennyezéseket a helyszínen kezeljük, és megsemmisítsük,
- hogy az általunk ajánlott technológiák alkalmazásával a minimumra csökkentsük környezetünk terhelését,
- hogy segítségünkkel a partnereink jelentős költségmegtakarítást érhessenek el, de ne veszítsenek a hatékonyságukból,
- hogy a rendszeres karbantartási programjaink használatával minden partnerünk eleget tehessen mind környezetvédelmi, mind gazdasági elvárásainak.
2000. évi XLIII törvény
 - a) az emberi egészség védelme, a természeti és az épített környezet megóvása, a fenntartható fejlődés biztosítása és a környezettudatos magatartás kialakítása a hulladékgazdálkodás eszközeivel;

- b) a természeti erőforrásokkal való takarékoskodás, a környezet hulladék által okozott terhelésének minimalizálása, szennyezésének elkerülése érdekében a hulladékkeletkezés megelőzése (a természettől elsajátított anyag minél teljesebb felhasználása, hosszú élettartamú és újrahasználható termékek kialakítása), a képződő hulladék mennyiségének és veszélyességének csökkentése, a keletkező hulladék minél nagyobb arányú hasznosítása, a fogyasztás-termelés körforgásban tartása, a nem hasznosuló, vissza nem forgatható hulladék környezetkímélő ártalmatlanítása.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Szeretnél valamit ? Vedd fel velünk a kapcsolatot.